Menu

pages under construction

Seiten im Aufbau

Donim Promet

Donim Promet osnovan je 1995. godine kao malo obiteljsko poduzeće kojemu je primarna djelatnost bila proizvodnja ovlaštenih mjerila duljine i kuta. Kroz godine djelatnost Donim Prometa su narasle, pa tako danas poduzeće u djelokrug usluga uklapa i servis, proizvodnju te usluge graviranja i izrezivanja i puno toga.

Stalnim ulaganjem svojih sredstava u nove tehnologije uspijevamo na tržištu. Od 2018. godine smo uveli sustav kontrole kvalitete ISO 9001 te sve proizvode i usluge radimo prema toj normi. Sva zakonita mjerila koja mi proizvodimo imaju CE certifikat te se smatraju za službenu upotrebu prema direktivi 2014/32/EU.. Neke od naših proizvoda izvozimo u susjedne zemlje.

 

POLITIKA KVALITETE

 

Ostvarujemo prepoznatljiv ugled kvalitetne i stručne tvrtke u području proizvodnje mjernih letvi i mjernih skala, te ostalih linearnih mjerila prema direktivi 2014/32/EU. Naši proizvodi i usluge odlikuju se visokom kvalitetom i pouzdanošću te su standard prema kojem se uspoređuju i vrednuju ostali. Težimo da naši kupci i dobavljači u DONIM PROMET-u imaju pouzdanog, sigurnog i stabilnog poslovnog partnera.

Pri izboru naših dobavljača određujemo zahtjeve kvalitete, te stalno provjeravamo usklađenost s istima. Osiguravamo dobre uvjete za rad, te mogućnost stalnog stručnog i osobnog usavršavanja svih radnika. Također, veliku brigu posvećujemo zaštiti okoliša i zaštiti na radu usklađivanjem svojih djelatnosti sa svim zakonskim propisima i ostalim zahtjevima.

Posvećeni smo trajnom poboljšanju sustava upravljanja kvalitetom i poduzimamo sve potrebne mjere kako bi spriječili bilo kakvo onečišćenje okoliša. Važna zadaća naših radnika je realizacija kvalitetnih proizvoda s ciljem trajnog zadovoljstva naših kupaca.

 

Partneri