Hrvatski English Deutsch

O nama

DONIM PROMET

Donim Promet osnovan je 1995. godine kao malo obiteljsko poduzeće kojemu je primarna djelatnost bila proizvodnja ovlaštenih mjerila duljine i kuta. Kroz godine djelatnost Donim Prometa su narasle, pa tako danas poduzeće u djelokrug usluga uklapa i servisproizvodnju te usluge graviranja i izrezivanja i puno toga.

Stalnim ulaganjem svojih sredstava u nove tehnologije uspijevamo na tržištu. Od 2017. godine smo uveli sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001 te smo svoje poslovanje uskladili sa normom. Sva zakonita mjerila koja mi proizvodimo imaju CE certifikat te se smatraju za službenu upotrebu prema direktivi 2014/32/EU.. Neke od naših proizvoda izvozimo u susjedne zemlje.

Naša opsežna paleta usluga uključuje CNC glodanje, tokarenje, brušenje, rezanje, savijanje i mnoge druge procese strojne obrade metala. Bez obzira jeste li u potrazi za prototipiranjem, proizvodnjom serija ili prilagođenim rješenjima, mi smo tu da vam pružimo sveobuhvatnu podršku.

Opremljeni najmodernijom tehnologijom i iskusnim stručnjacima, možemo se pouzdati u našu sposobnost isporuke preciznih i visokokvalitetnih proizvoda u dogovorenom roku. Naša posvećenost izvrsnosti i kontinuirano ulaganje u tehnološke inovacije osiguravaju da budemo korak ispred u dinamičnom svijetu strojne obrade metala.

Klijentima nudimo ne samo vrhunsku kvalitetu i preciznost, već i izuzetnu podršku kroz cijeli proces, od početne konzultacije do isporuke gotovih proizvoda. Naš cilj je uspostaviti dugoročno partnerstvo s našim klijentima, pružajući im rješenja koja nadmašuju njihova očekivanja.

Za više informacija o našim uslugama i kako možemo podržati vaše poslovanje, kontaktirajte nas danas. Radujemo se suradnji s vama i pružanju rješenja koja će poboljšati vašu konkurentnost na tržištu strojne obrade metala.

POLITIKA KVALITETE

Ostvarujemo prepoznatljiv ugled kvalitetne i stručne tvrtke u području proizvodnje mjernih letvi i mjernih skala, te ostalih linearnih mjerila prema direktivi 2014/32/EU. Naši proizvodi i usluge odlikuju se visokom kvalitetom i pouzdanošću te su standard prema kojem se uspoređuju i vrednuju ostali. Težimo da naši kupci i dobavljači u DONIM PROMET-u imaju pouzdanog, sigurnog i stabilnog poslovnog partnera.

Pri izboru naših dobavljača određujemo zahtjeve kvalitete, te stalno provjeravamo usklađenost s istima. Osiguravamo dobre uvjete za rad, te mogućnost stalnog stručnog i osobnog usavršavanja svih radnika. Također, veliku brigu posvećujemo zaštiti okoliša i zaštiti na radu usklađivanjem svojih djelatnosti sa svim zakonskim propisima i ostalim zahtjevima.

Posvećeni smo trajnom poboljšanju sustava upravljanja kvalitetom i poduzimamo sve potrebne mjere kako bi spriječili bilo kakvo onečišćenje okoliša. Važna zadaća naših radnika je realizacija kvalitetnih proizvoda s ciljem trajnog zadovoljstva naših kupaca.

Partneri